DEN BESTE NÆRINGEN NATUREN HAR Å TILBY

Det er en ekstraordinær kraft i frø fordi de er grunnlaget for alt liv. Hvert næringsstoff, hver vitamin og hvert mineral som er sammensatt i en frukt eller grønnsak vokser ut fra et enkelt, lite frø.

I frø finner vi alle naturlagde vitaminer og mineraler som finnes i planter, og frøene inneholder opp til 30x næringen i forhold til den ferdige planten de vokser seg til å bli.

SOUL


FORNYER

GJENOPPLIVER

AVGIFTER

SOUL forbedrer muskulær utholdenhet og idrettsprestasjoner. Den hjelper kroppen til å holde seg sunn og sterk. SOUL kraftige frø gir mulighet for økt energi, ytelse og utholdenhet. Kan forsterke immunitet, fremm klarhet og fokus og kan bidra til et sunnere og mer ungdommelig utseende. Den har en 62% stimulerende økning av anti-aldringsprosesser.

Les mer om SOUL her

CORE

FYLL OPP

LADE

BESKYTTE

CORE inneholder noen av de beste grønsakene og frøene som finnes i naturen. Hver og en med sin egen kliniske historie i forhold til bedre helse, i tillegg til å støtte kroppens egne rensende og avgiftene organer En porsjonspakke med CORE inneholder det samme som 8-9 porsjoner med frukt og grønnsaker som kroppen trenger på daglig basis.

Les mer om CORE her

BEND

STØTTE

BYGGEOPP

GJENTA

BEND er et ledd- og brusk oppbyggende ernæringsprodukt laget for å booste din bevegelseskapasitet. Blandingen er nøye sammensatt for å støtte mobilitet, sunne ledd og bruskdannelse, og den kan minskee hevelse i leddene.

Les mer om BEND her

SOUL RED

STØTTER VEKTBALANSERING

HJERTEHELSE

80% ANTI-AGING

SOUL RED kan bidra til økt forbrenning. Ketoner kan bistå i vektnedgang, du kan oppleve mer energi samt nyte godt av anti-aldringsegenskaper på cellenivå. Den støtter også et sunt hjerte og kan forsterke hjernefunksjonen.

Lær mer om SOUL RED her

PURE

PROBIOTIKA

PREBIOTIKA

BEDRE FORDØYELSE

PURE er et tilskudd fylt av 10 milliarder probiotiske mikroorganismer. Den kan bidra til en velfungerende fordøyelse ved å hjelpe tarmene dine til å absorbere alle næringsstoffene du tilfører kroppen. Dette forbedrer tarmsystemets mulighet til å absorbere all den sunne maten du spiser.

Lær mer om PURE her

BRYT

HJERNE MAT

ALLE NATURLIGE NOOTROPICS

BRYT er spesielt formulert for å gi hjernen din næringsstoffene den trenger for å fungere optimalt. Vår unike sammensetning av naturlagde ingredienser fungerer i synergi for å forbedre kognitive funksjoner, forbedre hukommelsen, øke kreativ tenkning og nevronaktiviteten. Dette er frøbasert hjernemat som kan bidra til at hjernen din fungerer bedre.

Lær mer om BRYT her

FORM

BYGGE

FORME

TONE

Den nye FORM er et plantebasert proteinpulver i praktiske porsjonspakker. Den inneholder blant annet chiafrø og BCAA. Dette produktet er fylt av supermat, kraftfull protein og flere typer frø som bidrar til senket restitusjonstid. Dette gjør FORM til et høyt effektivt proteintilskudd med hele 20 g protein i hver porsjon.

Lær mer om FORM her