DETOX & GI NÆRING

CORE har alle de nødvendige næringsstoffene for å komplettere ditt daglige kosthold og forsikre at kroppen din får alt den trenger for å fungere optimalt.
En porsjonspakke CORE er det samme som 8-9 porsjoner frukt og grønnsaker som kroppen trenger på daglig basis. Ved å bruke CORE som et supplement vil kunne øke ditt energinivå, støtte blodgjennomstrømningen, ta vare på hjertefunksjonen og styrke tarmhelsen din. Alt dette vil få deg til å føle deg flere år yngre enn du er.

CORE inneholder noen av de beste grønnsaker og frø som finnes I naturen, hver med sin egen kliniske historie for åforbedrede kroppsfunksjoner, rensing og avgiftning. Vår synergetiske oppskrift inneholder nesten alle essensielle antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Dette er supermat på sitt aller beste!

 

GRØNSAKER GJORT ENKELT

FYLL OPP

LADE

BESKYTTE

IMMUNITET

CORE støtter et sunt immunsystem ved å blokkere et kjemisk stoff, Il-1b, som er knyttet til svekking av immunsystemet.

ANTIOKSIDANT BESKYTTELSE

30 ml Core inneholder 3 ganger antiaoksidant beskyttelsen fra USDAs (US landbruksdepartement) topp rangerte frukt og grønnsaker og har over 8 ganger beskyttelsesseffekten mot dioksyd, en av de mest vanlige og ødeleggende oksidanter/frie radikaler

ALMENN HELSE

30 ml Core inneholder samme nivå proantocyanidiner (en type antioksidant) som er funnet i USDAs «top 20 frukter». Proantocyanidiner er forbindelser som er knyttet til mange helseområder på grunn av deres forbindelser med kollagen, som sørger for ungdommelig hud, elastisitet og cellehelse. Disse forbindelsene kan også hjelpe kroppen til å beskytte seg selv mot solskader, forbedre fleksibiliteten i ledd og arterier, samtidig som det gagner dine blodårer.

 

HVA ER FORDELENE?

Kan naturlig lindre ubehag

Kan regulere blodsukkeret

Kan stimulere vektnedgang

Opprettholder sunne kolestrolnivåer

Kratfull antioksidant

Kan bekjempe uønskede hudtilstander

Kan berolige tarmsystemet

Avgifter

Anti-hevelse egenskaper

Bedret konsentrasjon og hukommelse

 

ORAC SCORE PÅ 21,700

En ORAC (Oxygen radical absorbance capacity) score  forklarer den overordnende effektiviteten av en matvares antioksidant profil. Antioksidanter bekjember frie radikaler som er kjent for å forårsake celluær ødeleggelse over tid. Jo høyere ORAC score, jo høyre innhold av antioksidanter.

 

I KJERNEN AV CORE

Alt dette pakket i en 30 ml biotilgjengelig og praktisk innpakning.

 

SVARTFRØ

Svartfrø inneholder over 100 kjemiske forbindelser. Tusenvis av vitenskapelige studier er utført på frøene og viser at innholdet i frøene hjelper til med å bekjempe helseutfordringer. Svartfrø benyttes mer og mer i utstrakt grad til å støtte fordøyelsessystemet, luftveiene og for å styrke immunforsvaret.

 

MARIATISTEL FRØ

Mariatistel frø er kjent i hele verden som et sterkt leveravgiftningsmiddel. Den aktive antioksidantforbindelsen i Mariatistel er den flavonoide forbindelsen som kalles Silymarin (et renset ekstrakt fra Mariatistel). En kraftig antioksidant til avgiftning av lever.

 

TRANEBÆRFRØ

Tranebærfrøolje inneholder høye nivåer av flerumettede og enumettede fettsyrer, fosfolipider, fytosteroler og store mengder antioksidanter som gir en rekke helsemessige fordeler.

 

GRØNKÅL

Grønkål kjent som den opprinnelige supermaten og inneholder store mengder svovel, fiber, vitamin K, vitamin A og vitamin C. Svovel hjelper med fettnedbrytningen og absorpsjonen, samt bidrar til regulering av blodsukkeret.

 

HVETEGRESS

Hvetegress består av de unge hveteskuddene før stilkene danner kornet. Hvetegressets rike konsentrasjon av klorofyll, vitaminer, mineraler og enzymer gjør det til supermat. Noen fremtredende fordeler med hvetegress er at det støtter alkalisering av kroppen og øker næringsopptaket, senker skader på frie radikaler og hever immuniteten.

 

SPIRULINA

Studier i det siste tiåret alene har vist at regelmessig inntak av spirulina kan bidra til å forbedre hjernens funksjon, bidra til å forbedre antallet hvite blodlegemer, stimulere antistoffer, øke leverhelsen, med mer. Spirulina kan også hjelpe ved næringsstoffmangler på grunn av den store konsentrasjonen av vitaminer og mineraler.

 

 

LØVETANN

Løvetannrøtter, saft og blader er kraftige ingredienser for å holde kroppen sunn og frisk. Alt fra å forbedre leverfunksjonen og forbedre fordøyelsen til å bekjempe hudsykdommer. Den er rik på mange næringsstoffer. Spesielt inneholder den en god mengde fiber samt vitamin K, vitamin A og vitamin C.

 

ALOE VERA

På grunn av dets antiinflammatoriske egenskaper og lakserende innholdsstoffer, kan Aloe Vera bidra til å berolige fordøyelse og tarmsystemet. Saften fra planten hjelper fordøyelsen, normaliserer pH-balansen, minsker gjærdannelse, stimulere mikroorganismer i tarmen og regulerer fordøyelsesprosessen.

 

KLORELLA

Klorella er et ernæringsmessig kraftverk som stammer fra encellede alger. Det er omtrent 60 prosent protein, og gir samme proteinkvalitet som egg. Det er også en god kilde til lipidløselige vitaminer, kolin, essensielle mineraler og fiber. Studier har vist at klorella kan bidra med fordeler til hele kroppen ved å støtte sunn hormonell funksjon, fremme kardiovaskulær helse, senke blodtrykk og kolesterol, og hjelpe til med avgiftning av kroppen.

 

KLOROFYLL

Klorofyllin har blitt brukt for å bidra til fjerning av diverse giftstoffer via leveren og er fortsatt en nøkkelforbindelse for forbedring av funksjonen til essensielle avgiftningsveier. En annen måte som klorofyllin forbedrer avgiftning er ved å øke eliminering av avfall, balansere væskenivået og minskee tilfeller av forstoppelse.